POC Aspire - Hydrogen White (CALL FOR BEST PRICE)

Condition Brand new
Brand POC
Posted 19 Jun 2018
Category Eyewear
Price RM 1,088.00

Dear Riders,

Thanks For Viewing, we had listed 11 most common question / concern about our service and product listed below, please have a look if you still have any concern please do not hesitate to contact us and we hope we able to address your concern and shop with confident.

here we have POC Aspire performances glasses exclusively thought Cyclist Wardrobe, POC come with a design in mind that want you have a good ride in all weather condition, POC CraveThe grilamid frame is lightweight, flexible, and durable which makes Aspire perfect for almost any athletic endeavor. The hydrophilic rubber stays grippy even when wet, so the glasses will stick to your nose when you move, regardless of rain or transpiration. The durable and ripel treated nylon lenses from Carl Zeiss Vision provides outstanding optical performance. Aspire is available with triflection mirror lenses which reflect light without altering the color curve of the lens as well as a tint specifically developed for best contrast in an urban environment and with transmission peaks to make sure traffic lights and car lights are highlighted.

MODEL :POC Aspire - Hydrogen White
COME WITH : Silk Beg, box and all the related paper work.
Price : RRP 1088.00 (call for best Price)
TEL :+60193881881
whatapp just click the link below 👇:
http://www.wasap.my/60193881881

Please Check our other listing at BBS by clicking the BBS link below :
http://bicyclebuysell.com/user/Cyclist_Wardrobe

Facebook Link 👇Please like our FB page at the link below👇
https://www.facebook.com/Cyclist-Wardrobe-1643726459246263/

POC Crave Spec and Detail please click the link below :
http://www.pocsports.com/eu/crave/CR3010.html?dwvar_CR3010_color=Uranium%20Black%20Grey%2013.3&cgid=Performance%20Eyewear#start=3

Top 11 Most Frequent ask Question by customers :

Q1 ) Is this original and How can i tell ?
Ans : we understand where you coming from and aware there is many replica in the market, Cyclist Wardrobe detest replica items. All item listed and sell by Cyclist Wardrobe 100% original, and all were from Authorised Distributer and dealers. We been listed our item and service in BBS and FB for the past 7 years previously known as Max_79, and we firmly belief there are many smart consumer like you around too, if we sell replica with Original Price we don't think i will get away without being report in BBS and cycling community.

Q2 ) Is the listing Price fix ? can nego ?
Ans : we appreciate your time, as time is the most expensive commodity, due to policy issue all our product will be listed in RRP, to manage your expectation in general there will be vary from 5 - 25% offer depend on brand and range of products, what app us to know more.

Q3 ) Do this come with warranty ?
Ans : Yes all item you get from Cyclist Wardrobe are cover with Manufacturing warranty valid for 1- 2 year depend on brand and manufacture.

Q4 ) Are your item do come with crash replacement ?
Ans : We wish you have a safe ride, however if this happen we do have crash replacement policy from discount from 20 - 60% vs RRP depend on item and brand and its only applicable for Helmat, Apparel (jersey, bib and foot wear) and sunglasses. The crash item must return to Cyclist Wardrobe with proof of purchases from Cyclist Wardrobe.

Q5 ) Warranty claim should i go about it ?
Ans : Process of the warranty claim this is part of our service, please sent it back to Cyclist Wardrobe we will assist our customers. however the final decision will come from principle company after inspection of the goods.

Q6 ) I'm not sure about the size, can i exchange after purchases ?
Ans : Yes we do accept exchange of size within 5 working days upon purchases, provided it come 100% unused, with tag,box user manual and it must be able to resell condition. Please do take note that all clearance sales item sales are final is none exchangeable.

Q7 ) Who should pay the return and exchange postage charges ?
Ans : If it's Cyclist Wardrobe process your order wrongly we will take up the charges, if it's due to exchange sizing request by customer shipping and handling fees will bare by customer.

Q8 ) I see that you have sales promotion if happen i had purchases with none promotion price will i get back the price different ?
Ans : we truly understand where you coming from and how you feel, if the specific model, size and colour that you get from Cyclist Wardrobe is under promotion within 1 months of your purchases, we will give you the credit voucher to buy anything from our store (credit voucher is none exchangeable to cash).

Q9 ) how soon can i get my order after i made my payment ?
Ans : Our key delivery partner are Pos Laju, Abx and Nationwide express, over past 7 years we had 100% delivery rate without fail, it usually will take 1 to 2 workings days to reach you in general. we will provide tracking number to update your order status.

Q10 ) how do i made payment ?
Ans: thank you for you purchases, at this point of time we accept bank transfer and PayPal for online purchases however if you decide to pay via PayPal there will be additional 4% processing fees charges.

Q11) Do you have shop or online only ?
Ans : We are online store for the past 7 years, and now for KL or any customers that like to view, feel and test product that we listed you may visit Cyclist Wardrobe @ Cycology
Add : GLO Damansara 3A.07, Level 3A, Glo Damansara, 60000 Kuala Lumpur, Malaysia.
Time : Monday - Friday : 0700 - 2200, Satuday - Sunday : 0800 - 1700

Thank for reading and viewing, we wish you happy cycling.

+35 / 0 / -0