< Back
(SOLD) Cervelo S5 Team Frameset

Description

Assalamualaikum! Nak update susah sekarang facebook saya problem tapi harini ada rezeki kita update Www.wasap.my/60183686290/KProCycle Barang sampi dah ni haritu ramai tanya menggelupur macam orang kempen pasang banner parti haa marii mane yang tanya banyak tu dia dah mari Cervelo S5 Team Tulen itu pasti bukan copy ori macam sajat Model 2012 umur macam lama tapi performance masih padu Size 48cm (160-172) Fully carbon frameset Electronic & mechanical compatible frameset Headset include Seatpost of course include BB bearing include Cukup lah tu type lebih-lebih bukan korang baca pun Mamak nak rm6500 saja mari markas tengok dengan teliti sampai puas hati baru beli tak puas hati kita gaduh sampai beli

Write a Review

  • Leave feedback about this

Related Ads

used
(SOLD) Bianchi Oltre Xr2 campagnolo 80th Anniversary
Www.wasap.my/60183686290/KProCycle 0️⃣1️⃣...
Kuala Lumpur
11 Feb
Feb 11 2023
used
Used SEKA Exceed RDC Frameset - size M
Cosmetic - perfect, no scratch no crash Size M...
Kuala Lumpur
27 Sep
Sep 27 2023
RM 7500
used
(SOLD) Pinarello Gan Disk Frameset
Assalamualaikum & selamat siang ❗️ Bismi...
Kuala Lumpur
12 Dec
Dec 12 2022
used
Cannondale SupersixEvo Frameset
Cannondale SupersixEvo Frameset Used For Sale Item...
Kuala Lumpur
15 Jun
Jun 15 2023
RM 6500
used
(SOLD) Bianchi Oltre XR2 Campagnolo 80th Anniversary Edition
Collectors❗️ Its Time❗️ Ini kalau keluaq...
Kuala Lumpur
28 Jun
Jun 28 2022
used
(SOLD) PINARELLO GAN S FRAMESET
Assalamualaikum Good Morning & salam sejahtera...
Kuala Lumpur
25 Dec
Dec 25 2022