< Back
CAAD12 Bike of the Year 2016 & 2018 - (SOLD)

Description

1. Caad12 Ultegra Mechanical Rim Brake (size 54) 2. Crankset Spidering Hollowgram 8 arms 3. Saddle Tempo Argo R1 (Untuk orang suka ride jauh2 endurance) https://www.fizik.com/us_en/tempo-argo-r1.html 4. Wheelset FARSport profile 45mm https://www.farsports.com/products/ventoux-c-series 5. Hub DT Swiss 350 Upgrade Rachet 54t (bunyi dia fuhhhh mmg org smua akan toleh punya) 6. CX Ray Sapim Spoke (demo kenal bare) 7. Bartape baru je tukar before Powerman haritu (Brand Burgh) 8. Rantai pula baru juga tukar sebelum Powerman (KMC X11EL) - takpayah google la sbb mmg ringan ni 9. Tayar GP5000 25c Baru weyyyy sbelum Powerman tukar (apa lagi cyclist mahu!) 10. Basikal ni jarang ride luar sebab training indoor je byk. Tak pernah accident (maybe owner dia jarang ambil risk corner tajam2) tapi adalah sikit calar2 sebab tgh sandar jatuh. 11. Kelajuan basikal ni korg jgn pertikaikan la sebab tak pernah lagi kena drop kalau ride dgn kwn2. tapi kawan2 aku tu semua slow. maybe faktor juga. 12. Basikal dah siap full service dan Basuh masa Powerman haritu. Tinggal korang nak kayuh n start ambik gambar byk2 je NBD. Reason for sale: Kawan2 aku tak suka bila ride ramai2 dia kata warna silau sgt dan aku terlalu laju, so aku kena tukar basikal lain. Berminat boleh call terus (bukan minat aku la, minat basikal ni okay) kasi jadi terus weekend ni boleh ride. 013- Enam Kosong Empat 8600

Write a Review

  • Leave feedback about this

Related Ads

used
Focus Izalco Max 5.0 2015
Bike size S Ultergra groupset 11speed FSA SLK cra...
Selangor
15 Aug
Aug 15 2022
RM 8000
new
Giant TCR Adv 1 Shimano R8000 Road Bike
#Giant_TCR_Adv_1 Shimano R8000 Road Bike Selling P...
Selangor
02 Nov
Nov 02 2022
RM 9900
new
Giant TCR Adv 2 (2022) Road Bike
Giant TCR Adv 2 (2022) Road Bike Selling Price Rm8...
Selangor
29 Oct
Oct 29 2022
RM 8800
new
Gusto_Ranger_Evo_DB_Sport
#Gusto_Ranger_Evo_DB_Sport Shimano 105 Di2 Size...
Selangor
11 Feb
Feb 11 2023
RM 9200
used
Storck Aernario Platinum Edition
Storck Aernario Platinum Edition size 47, match wi...
Selangor
16 Sep
Sep 16 2022
new
#Gusto_RCR_3T_Pro_Ultra
#Gusto_RCR_3T_Pro_Ultra Weight =7.2 kg Was selling...
Selangor
15 Mar
Mar 15 2023
RM 8500