TOPEAK TIRE LEVER 1.1 PENCUNGKIL TAYAR TUKAR TUBE

Condition Brand new
Brand Topeak
Posted 1 day ago
Category Tools
Price RM 17.00

Benda WAJIB untuk korang bawa selain kad pengenalan dan medical card ialah pencungkil tayar.
.
Korang tahu tak kalau kena tayar yang keras tu mana mau nak guna tangan je buka.
.
Lagi satu bila cungkil tayar ni memang paling takut calar dan terkopek sticker pada rim kan?
.
Jadi korang wajib bawa pencungkil tayar ni supaya tak spoil mood kayuh korang , nak lagi masa nak kejar AWEK kan depan tiba-tiba pancit tayar.
.
TOPEAK
TIRE LEVER 1.1

DESCRIPTION:
A professional tire lever made from engineering grade plastic. Rigid, strong and durable.
.
SIZE
⚠️ 10.8 x 2.4 x 2.35 cm / 4.3” x 0.9” x 0.9”
.
TIRE LEVERS
⚠️ Engineering grade polymer
.
WEIGHT
⚠️ 28 g / 0.99 oz

PRICE RM 17.00 FOR 1 PAIR

WhatsApp
+60189074346

Shopee
https://shopee.com.my/product/29349033/1456317333?smtt=0.29350417-1653968745.9
.
#topeak #topeaklever #topeakshuttlelever #topeakshuttlelever1.1 #tyrelever #tirelever #tyreopener #tireopener #pembukatayar #bukatayar #pembukatayarbasikal #wac #wacspa #wearecyclist

Posted By
Report This Ad