TOPEAK TIRE LEVER 1.1 PENCUNGKIL TAYAR TUKAR TUBE

Condition Brand new
Brand Topeak
Posted 25 days ago
Category Tools
Price RM 17.00

Benda WAJIB untuk korang bawa selain kad pengenalan dan medical card ialah pencungkil tayar.
.
Korang tahu tak kalau kena tayar yang keras tu mana mau nak guna tangan je buka.
.
Lagi satu bila cungkil tayar ni memang paling takut calar dan terkopek sticker pada rim kan?
.
Jadi korang wajib bawa pencungkil tayar ni supaya tak spoil mood kayuh korang , nak lagi masa nak kejar AWEK kan depan tiba-tiba pancit tayar.
.
TOPEAK
TIRE LEVER 1.1

DESCRIPTION:
A professional tire lever made from engineering grade plastic. Rigid, strong and durable.
.
SIZE
⚠️ 10.8 x 2.4 x 2.35 cm / 4.3” x 0.9” x 0.9”
.
TIRE LEVERS
⚠️ Engineering grade polymer
.
WEIGHT
⚠️ 28 g / 0.99 oz

PRICE RM 17.00 FOR 1 PAIR

WhatsApp
+60189074346

Shopee
https://shopee.com.my/product/29349033/1456317333?smtt=0.29350417-1653968745.9
.
#topeak #topeaklever #topeakshuttlelever #topeakshuttlelever1.1 #tyrelever #tirelever #tyreopener #tireopener #pembukatayar #bukatayar #pembukatayarbasikal #wac #wacspa #wearecyclist

Posted By
Report This Ad