TOPEAK PATCH KIT PENAMPAL TUBE DAN TAYAR

Condition Brand new
Brand Topeak
Posted 6 days ago
Category Tools
Price RM 18.00

Tube bocor kalau ada tube boleh tukar , tapi kalau tiada kena call GRAB je lah kan ?
.
Tapi kalau dalam offroad macam mana GRAB nak masuk ?
.
Lagi pulak kalau kena bocor halus je macam rugi je nak tukar tube kan ?
.
Zaman sekarang mudah tak payah gam bagai dah , tampal je macam sticker i love pm.
.
Tube bocor boleh tampal , tayar bocor pun boleh tampal.
.


Kalau kayuh basikal tube bocor tukar je tube. Tetapi jikalau bocor lagi , tube pun dah habis?
.
Sebab tu wajib ada patch kit standby supaya kalau bocor halus tu kita tampal je.
.
TOPEAK
PATCH KIT
(penampal tube dan tayar)
.
Topeak road bike Mountain bicycle Tire Patch Tire Repair Tools FlyPaper Glueless Patch Kit.
.
Not just a temporary, emergency fix to get you home, the FlyPaper glueless patch super sticky adhesive holds like traditional glue and rubber patches, without the hassle. Quick, clean and easy, FlyPaper glueless patch is suitable for high pressure tires and will maintain a seal on road as well as high volume mountain applications.
.
Tools :
✅ 6 Patches.
✅ 1 Abrasive Sheet.
.
Size (L x W x H) :
✅ 2.5 x 2.5 , 1" X 1".
.
#topeak #patchkit #penampaltiub #penampaltube #puncturekit #topeakpatchkit
Sangat berbaloi lah guna ni
WhatsApp
+60189074346

Shopee shop
https://bit.ly/38RNNuF

Posted By
Report This Ad