SPECIALIZED SWORKS TARMAC SL4 SAXO BANK TEAM EDT

Condition Used
Brand Specialized
Posted 2 days ago
Category Road Frames
Price RM 4,700.00
Frame Size 49cm
Material Carbon Fibre
Wheel Size 700c

Hallo hallo hallo❗️

Haaa ni pernah jadi kegilaan para rider sekitar tahun 2012-2014

Kenapa kena beli?

1) ini barang jarang timbui
2) sebab dia team edition
3) ini barang harga naik melantun untuk collectors
4) mengamit kenangan rider rider dulu
5) hang tak beli hang siap penat mamak type panjang

Last sekali 6) auto handsome bila ride❗️

SPECIALIZED S-WORKS TARMAC SL4 SAXO BANK TEAM Edt

Satu brand/model yang di bangga kan sekitar tahun tu sebab nya Mark Cavendish pakai 🤣

Sesungguh nya frame ni sedap untuk sprint👍🏻

Tapi harini jarang-jarang kita nampak yang untuk dijuai pun takdak

Semua simpan macam RXZ

Harini saya baik hati niaga kan frame ni Below market sikit ada yang juai rm7000 ada juai rm6500 saya bagi ampa rm5200

Tapi mau faham kenapa bagi murah sikit

Barang ni rare kena lah touch up balik bagi nampak seri

Cat dan art work dia pecah-pecah pi hantaq touch up balik cun cun serupa Cavendish 2014

Spec disini :-

SPECIALIZED S-WORKS TARMAC SL4 SAXO BANK TEAM EDITION

Size 49cm 170cm kebawah disilakan masuk mengadap

Carbon Facts 11r(S-works saja pakai carbon ni)

Headset included

Seatpost included

Seatclamp included

Condition : ampa kena hantaq pi touchup cat saja lain lain terbaik

Singgah Markas terus tengok depan-depan

Collection punya barang❗️

Roger mai lekaih ❗️

http://Www.wasap.my/60183686290/KProCycle

0️⃣1️⃣8️⃣3️⃣6️⃣8️⃣6️⃣2️⃣9️⃣0️⃣

0️⃣1️⃣8️⃣3️⃣6️⃣8️⃣6️⃣2️⃣9️⃣0️⃣

0️⃣1️⃣8️⃣3️⃣6️⃣8️⃣6️⃣2️⃣9️⃣0️⃣

Posted By
+4 / 0 / -4
Report This Ad