Cervelo S5 Team Frameset

Condition Used
Brand Cervelo
Posted 10 days ago
Category Road Frames
Price RM 6,500.00
Frame Size 48cm
Material Carbon Fibre
Wheel Size 700c

Assalamualaikum!

Nak update susah sekarang facebook saya problem tapi harini ada rezeki kita update

http://Www.wasap.my/60183686290/KProCycle

Barang sampi dah ni haritu ramai tanya menggelupur macam orang kempen pasang banner parti haa marii mane yang tanya banyak tu dia dah mari

Cervelo S5 Team Tulen itu pasti bukan copy ori macam sajat

Model 2012 umur macam lama tapi performance masih padu

Size 48cm (160-172)

Fully carbon frameset

Electronic & mechanical compatible frameset

Headset include

Seatpost of course include

BB bearing include

Cukup lah tu type lebih-lebih bukan korang baca pun

Mamak nak rm6500 saja mari markas tengok dengan teliti sampai puas hati baru beli tak puas hati kita gaduh sampai beli

Posted By
+4 / 0 / -4
Report This Ad